Vrijwilligers informatie

Beste Vrijwilliger,

Hartelijk dank voor uw aanmelding als vrijwilliger bij het OLS 2017 te Merkelbeek.

We zijn volop bezig met de afronding van de planning. Bij de planning hebben wij zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en voorkeuren van de vrijwilligers. Dat is niet overal gelukt, maar we rekenen op uw begrip hiervoor.
Voor sommige “feestdagen” was de belangstelling om als vrijwilliger te helpen, ruimer dan het aantal mensen die nodig zijn. Voor deze dagen moeten we een groot aantal mensen helaas teleurstellen.

Eind deze week of begin volgende week hoort u van ons wanneer en hoe laat u ingepland bent. U krijgt per post een instructieboekje, een werkbriefje en een parkeerinstructie.
De mensen die op 2 juli zijn ingepland ontvangen tevens een entreebewijs voor het feestterrein (incl. optochtroute).

Met vriendelijke groet

Werkgroep Personeel


“Vele handen maken licht werk” … vanzelfsprekend is dit op de organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2017 (OLS) zeer zeker van toepassing. Om het komende jaar tot een succes te maken is dan ook de hulp nodig van ruim 1800 vrijwilligers. In de periode half juni t/m half juli 2017 zoeken wij vele mensen voor diverse werkzaamheden.

Heeft u als particulier of vereniging interesse om de Stichting OLS Merkelbeek 2017 een helpende hand te bieden? Inschrijven kan zowel online via ons inschrijfformulier ofwel via schriftelijke aanmelding.

Voor meer informatie neem contact op met onze werkgroep Personeel via het mailadres vrijwilligers@ols2017.eu.

In onderstaande een overzicht van het op en afbouw schema van het terrein, dit voor de vrijwilligers met specialistische disciplines.

Klik op de afbeelding voor een grote versie